Välj ditt språk

Pianist Till Event
I Stockholm

Boka pianist till event – låt musiken förgylla samvaron!
Boka professionell pianist i Stockholm. Pianist till företagsevent, konferens, mingel & fest. Skapa stämning med musik till events.
image

Välkommen till Pianist Stockholm!

Planerar du ett event i Stockholm och önskar anlita en pianist? Mitt uppdrag är att erbjuda en musikupplevelse som går ton i ton med era önskemål och skapar positiv stämning och minnesvärt event.

Jag är en professionell pianist i Stockholm som ofta anlitas av företag och privatpersoner i samband med alla typer av företagsevents och privata tillställningar som konferens, mingel eller fest. Min strävan som pianist till events är att skapa stämningsfullt möte med musik som uppskattas och väcker positiv inställning. Planering av musik till event är viktigt, därför är ni välkomna att kontakta mig för att utforma musikprogram som passar just ert event.

Stora möten och små events kan utan tvekan förgyllas med rätt val av musikunderhållning. Företagsevent som exempelvis mingel, invigning, årsmöte, lansering av produkt är ofta ett möte med många deltagare och en inspirerande sammankomst. När jag anlitas som pianist till företagsevents vill jag gärna gå er till mötes i planeringen av musikunderhållning.

Musik är viktigt!

Konferens, Fest, Mottagning

dinning-circle

Konferens är oftast ett storslaget möte som sammanför hundratals människor. Pianistens uppdrag på konferens är att erbjuda musik som hjälper att umgås, skapar behaglig stämning och inspirerar till samtal. Under en flerdagarskonferens finns det möjlighet att anlita pianist både under första dagen för stämningsfull välkomstmingel eller lunch och under sista dagen, till en konferensmiddag eller fest. Jag samarbetar gärna med dig som arrangerar konferensmöten för att hjälpa er kund att planera musik till event.

Image

Pianist för en Privat Plats

Pianist till mingel erbjuder oftast lugn och stämningsfull musik som främjar samtal och skapar en trivsam bakgrund med pianospel.

Image

Lounge Musik

Mingel är ett vanligt upplägg på möten vars mål är först och främst socialt umgänge och samvaro. Pianist till mingel erbjuder oftast lugn och stämningsfull musik som främjar samtal och skapar en trivsam bakgrund med pianospel. Mingelmusik uppskattas ofta av gästerna som träffas för första gången, till exempel på ett företagsmingel, men även av de som känner varandra väl, till exempel på ett mingel inför en privat fest, middag eller kalas. Musiken under mingel är lättsam och livlig, den uppskattas av många men aldrig överröstar eller stör människor som samtalar.

Som professionell pianist har jag anlitats till flertal mingel och vill gärna hjälpa dig med musik till ditt event eller möte!

Image
Image

Temafest

Fest är svårt att tänka sig utan musik! Oavsett om det är en privatfest eller företagsfest kan det vara ett alternativ att anlita en pianist för bakgrundsmusik med trevlig stämning eller ett specifikt uppträdande under festen. En pianist kan bokas till ett kundmöte eller event för medarbetare, privat middag, party eller kalas. Eller varför inte ställa till med temafest? Jag som professionell pianist erbjuder kvalitetsunderhållning till vare sig fest på kontoret, hemmafest eller större events som årsmöte, bröllopsfest eller galamiddag på en festlokal.

Image

Bröllop & dop

En fest med pianomusik kan utformas på olika sätt, t ex i form av en pianobar, piano karaoke, musikquiz eller cocktailparty med pianist. Piano och utrustning kan ordnas om det behövs. Lyxigt och exklusivt fest kan förgyllas med en riktig flygel. Jag har flera samarbeten med pianouthyrningsfirmor som sköter det praktiska med transport och ljudutrustning.

Image
Image

Begravning och minnesgudstjänst

Har du frågor om pianist till fest eller planerar du ett event i Stockholm och önskar anlita en pianist? Jag hjälper dig gärna att hitta en lösning som passar just ditt event! Kontakta mig eller skicka en förfrågan så återkommer jag med mer information eller en snabb offert!