Välj ditt språk

JA Artsy

That has or quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequa aute irure dolor in reprehenderit
Image

Jane Levkovskaya

Hög kvalitet på musiktjänster och pianolektioner är alltid min högsta prioritet!

Jag heter Jane Levkovskaya och är pianist med examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm där jag har spelat med och tagit lektioner av Sveriges mest framstående musiker. Jag är en diplomerad jazzpianist och har en klassisk rysk skolning i bakgrunden.

Boka Pianist til Events

Events
Events
Låt musiken föra människor samman. Planerar du ett event i Stockholm och behöver anlita en pianist? Mitt uppdrag är att erbjuda musikunderhållning som uppfyller era önskemål och hjälper er skapa en minnesvärd tillställning.
Bröllop
Bröllop
Planerar du att boka en pianist till en bröllopsmingel eller bröllopsceremonin? Jag hjälper dig gärna med piano och sång om du vill förgylla dagen med vacker musik.
Fest
Fest
Planerar du fest och behöver ordna musikunderhållning? Det finns alltid en anledning att fira - låt oss krydda din fest med lite pianomusik!
Konferens
Konferens
Genom att boka en professionell pianist med en bred repertoar kan du skapa den musikaliska bakgrunden för att hjälpa människor möta varandra. Från välkomst på morgonen till sofistikerad pianobar på kvällen under middagen.
Mingel
Mingel
Pianomusik under ett mingel eller cocktail party tilltalar de flesta och bidrar till många leende ansikten i rummet. Mingelmusik skapar en trevlig bakgrund för samtal och möten utan att överrösta eller störa.

Pianolektioner
i Stockholm

Vill du lära dig spela piano och söker en pianolärare i Stockholm?

Jag är pianist med examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och flera års erfarenhet av att undervisa i piano. Mitt mål är att möta mina elevers behov och erbjuda högkvalitativ pianoundervisning för både vuxna och barn.

Pianist Till Venues

Privat Tillställning Och Företagsevent

Bred repertoar som inkluderar musik från många decennier, artister och genrer Pianokurser

Gå En Pianokurs

Utveckla dina pianokunskaper inom ett specifikt område som teknik, teori eller klassisk musik

Professionell Pianist & Sångare i Stockholm

Planerar du ett event i Stockholm och vill anlita en pianist?

jane

Mitt mål är att erbjuda musikunderhållning som uppfyller dina krav för att hjälpa dig skapa ett minnesvärt evenemang.

Image
Image

Pianolärare i Stockholm

Pianokurser för barn och vuxna

jane

För den som är intresserad av pianolektioner men inte har några förkunskaper kan det vara fördelaktigt att börja med en privat pianolärare. Jag erbjuder privatlektioner i Stockholm för nybörjare vuxna och barn oavsett nivå och ålder.

 

Våra kunder litar på oss