Sing-along kväll med pianist

Planerar du ett högtidligt firande, fest eller företagsevent som till exempel teambuilding? Många väljer att ordna en sing-along med pianist till privatfest och företagsevent. Det är ett alternativ som passar bäst om du vill skapa en varm och energisk atmosfär under kvällen och uppleva hur musiken för människor samman. 

Pianist sjunger önskelåtar

När du bokar pianist till en sing-along väljer du sånger från min repertoar eller skapar din egen sånglista. Eller varför inte be gästerna att dela med sig av sina glada allsång favoriter och göra en gemensam sing-along-lista? En timmes karaoke eller hela kvällens sing-along - i varje fall blir det en riktig höjdare för festen! 

Sing-along kväll med tema passar dig som vill ordna en temafest. Under sing-along  spelar pianisten musiken som passar ditt tema ur en gemensamt skapad musiklista och gästerna får ett sånghäfte för att sjunga med till pianot. Temat på en sing-along kväll kan variera beroende på dina önskemål.

Man kan välja tema efter ett årtionde, till exempel 50-tals musik eller efter musikgenren, t ex soul eller rock. Ett alternativ kan vara att sjunga låtar av någon specifik artist eller musik från en välkänd film eller musikal.

Välj musiktema 

Om det är ett säsong firande som exempelvis Lucia eller Midsommar kan kvällens musiktema bli jul eller sommarvisor. Tycker du om att resa och blir inspirerad av världskultur - kanske vill du ordna en temafest med mat och musik från ett specifikt land? Då kan det bli aktuellt med en sing-along kväll med mexikanskt, ryskt eller italienskt tema. En sing-along med schlagertema är en fantastisk underhållning med svenska hits från 70-, 80- och 90-talet. Möjligheterna är många! Kontakta mig för att planera din sing-along kväll med pianist!

Några Sing-along favoriter
 • Fångad av en stormvind
 • Bohemian Rhapsody
 • Don’t Stop believing
 • Brown Eyed Girl

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics