Pianist till mottagning & middag

Pianomusik kan vara en självklar lösning till en företagsmiddag som en del av personalfest eller kick off. Pianist spelar bakgrundsmusik medan gästerna minglar inför middagen och fortsätter med upptempo musik som swing, pop, blues eller jazz senare när middagen serveras. 

Levande pianomusik 

Planerar du att hålla en privat middag hemma eller på en festlokal, restaurang eller en annan anläggning? Stort eller litet sällskap, företag eller privat - anlita en pianist till middag för en minnesvärd upplevelse och många positiva stunder med musik, piano och sång. Många väljer pianomusik till middag för att den typen av framträdande skapar en skön stämning och lämnar utrymme för umgänge med fokus på god mat, dryck, tal och samvaro.

Pianisten spelar vacker klassisk musik eller lättsam jazz med eller utan sång under middagen. Många väljer att ha pianistens repertoarlista på varje bord och gästerna önskar gärna låtar utifrån listan. En högtidlig galamiddag för 200 personer, en mysig middagsservering med kollegor på kontoret eller buffée med efterföljande företagsfest och kick off på en festlokal - jag hjälper gärna med planeringen av musik och underhållning till er middag. 

Om middagen ska anordnas på en anläggning, festlokal eller festvåning där det inte finns piano är det möjligt att hyra en pianist med egen utrustning eller hjälper er att komma i kontakt med pianouthyrningsfirma som ordnar ett elpiano, elflygel eller varför inte en tjusig äkta flygel - en självklar lösning för dig som vill imponera gästerna på en exklusiv middag med sofistikerad karaktär.

Musiken höjer stämningen vid bordet

Låtar som man känner igen och blir upprymd av att höra - inget kan höja stämningen bättre! Om du tänker ordna en middag hemma för ett litet sällskap och planerar bjuda in familjen,vänner eller kollegor kan jag erbjuda pianomusik till middag med en klassisk pianobar känsla.

Har du inget piano hemma? Jag tar med mig ett kompakt digitalpiano som utan problem får plats i din vardagsrum eller ute i trädgården. 

När jag spelar piano till middag sjunger jag gärna med för en äkta pianobar feeling. Jag är lyhörd till dina önskemål när det gäller musikvalet. Kanske vill du höra musik från något specifikt årtal, genre eller artist? Eller varför inte sätta tema på kvällen och servera middag som med 90-tals mat och musik eller ordna en cocktail party med buffée och en cocktail pianist som spelar elegant klassisk musik? 

Eller så kan man överraska gästerna med en karaoke och sin along til piano under middagen. Det finns alltid plats för inspiration - låt oss ge fantasin fritt spel­rum och spetsa din middag med något utöver det vanliga!  Musiken till middag kan börja mjukt när gästerna anländer och utvecklas mer åt party hållet vart eftersom middagen serveras.

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics