Karaoke runt pianot

Piano-karaoke kan förhöja stämningen på en hemmafest eller företagsfest och skapa många glada minnen. Till skillnad från en vanlig karaoke till inspelade bakgrunder erbjuder piano-karaoke frihet för dig och dina gäster som älskar sjunga karaoke. Att sjunga karaoke till piano med professionell pianist är en aktivitet som passar både till födelsedagskalas, firmafest eller ett större evenemang då piano-karaoke gradvist går över till allsång. 

Sjung karaoke med pianist

Ska du ställa till med ett kalas och tänker bjuda dina gäster på något utöver det vanliga? En lyckad kväll med live karaoke främjar samvaro och gemenskap. Kollegor, vänner eller familjen samlas runt piano och sjunger fritt och lekfullt sina favoritlåtar till pianokomp - inget kan förgylla festen som piano-karaoke!

Som en del av företagsevent eller personalfest kan piano-karaoke bokas tillsammans med en professionell karaokevärd. Dessutom kan man välja att hyra en tv-monitor eller skriva ut ett sånghäfte inför piano-karaoke kvällen. Jag hjälper gärna er att hitta en praktisk lösning för en härlig live karaoke upplevelse!

Om ni planerar att arrangera en företagsfest på kontoret eller på en större anläggning kan det bli aktuellt med pianouthyrning, storbildsskärm eller avancerad ljudläggning för större sällskap. Givetvis hjälper jag er att ordna detta! Jag har flera samarbeten med uthyrningsfirmor och förmedlar gärna kontakterna.

Karaoke med pianobar till en fest 

För att sätta igång festen kan man arrangera karaoke runt piano med inslag av sing-along precis i början på kalaset, under fördrink eller mingel för att gästerna ska komma närmare varandra och värma upp inför kvällens aktiviteter och sociala umgängen. Det kan även vara ett bra alternativ att ordna piano-karaoke senare på kvällen då alla är redan på gott humör och redo för att släppa loss. 

Musikmässigt kan piano karaoke utformas på olika sätt. Jag har en bred repertoarlista till ert förfogande för att välja just de sånger som ni önskar sjunga.

Man kan även skräddarsy sin egen låtlista med koppling till något speciellt tema som till exempel 80-tals tema, en Frank Sinatra kväll, eller svenska melodifestivalen, för att nämna några få alternativ. 

Piano karaoke får gärna kombineras med sing-along eller exempelvis musikquiz. 

Kontakta mig så berättar jag mer om piano karaoke upplägget!

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics