Pianist till Luciafest, julbord, julfest och glöggmingel

Julfirandet sträcker sig i nästan en månad och fyller våra hjärtan med värme och musik som räcker i ett helt år. En traditionell julfest med vänner eller kollegor är omöjlig utan mat, glögg och julmusik. Livemusik till julbord är lika självklart som sill eller glögg. När glöggmingel på jobbet planeras kan det vara läge att tänka på musikunderhållning.

Pianobar eller sing-along kväll

Julmusik lämnar inte mycket plats för fantasin men är ändå älskad och önskad varje år. Hur ska man lägga upp musikunderhållning på bästa sätt? Att hyra en pianist är ofta ett bra alternativ i och med att julfirande handlar om umgänge och mysig stämning.

Julmusiken på piano låter mysigt och hemtrevligt. Å andra sidan kan pianisten bokas för att ordna en sing-along kväll med julmusik och snapsvisor. 

Tänker du ordna en Luciafest och vill unna dina vänner, kollegor och familj med ett härligt Luciafirande hemma eller på jobbet - boka en pianist och ordna en Lucia singalong till piano! Det är skönt att umgås med vänner med ett glas glögg i handen till levande pianomusik med julsånger i bakgrunden. När det är dags för lite fartfylld underhållning ska man plocka fram ett sånghäfte och köra singalong med traditionell julmusik eller snapsvisor till piano.

Julbord är en alltid efterlängtad traditionell tillställning med mat, munter stämning och såklart julmusik. Tänker du sätta lite guldkant på julbord som du planerar för dina kollegor på jobbet eller hemma för familjen? Inget tilltalar så många gäster vid julbord som välbekanta julsånger framförda av en pianist. Julmusiken klingar vackert, mysigt och varmt med piano och sång till julbord.

Söker du en pianist till en glöggmingel med dina kollegor på kontor, festlokal eller restaurang? Jag hjälper gärna dig med julmusiken!

Julfest hemma eller på kontor

Piano och sång eller kanske bara pianomusik passar utmärkt till mingel - både för sällskap där alla känner varandra men även när det finns människor som aldrig träffats förr. Pianisten spelar mysig julmusik medan gästerna minglar med ett glas varm glögg i handen. Glöggmingel är en perfekt möjlighet att bjuda dina kollegor på en trevlig kväll med live pianomusik och sång.

Song-along till piano är en utmärkt musikunderhållning till jul som skapar upprymd högtidlig stämning vid julbord eller på julfest. Planerar du en jul sing-along? Jag ordnar gärna det praktiska och skriver ut sånghäften med julsånger och snapsvisor! I min repertoar finns det flertal välkända sånger på både engelska och svenska som kan framföras på piano och är lätta att sjunga med. 

Har du en egen idé om hur du vill fixa julfest med sing-along, piano till julbord eller glöggmingel? Kontakta mig! Tillsammans ordnar vi en julfest utöver det vanliga!

Musikförslag piano & sång till jul:

 • Have Yourself a Merry Little Christmas
 • Rudolph the Rednosed Reindeer
 • Santa Claus is Coming To Town
 • The Christmas Song (Chestnuts roasting on an open fire)
 • Tänd ett ljus
 • Stad i ljus

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics