Pianist till fest

Det finns alltid anledning att fira - jag hjälper till att krydda festen med pianomusik och sång! Har du ett festligt evenemang på gång och behöver planera för musik och underhållning? Det finns ett mångfald scenarier på hur din fest kan utformas. Pianomusik och sång till piano är ett stämningsskapande inslag som kan försköna din högtid eller bjudning. 

Pianist till kalas och party

 

 

Anordnar du ett kalas eller party hemma - unna dina gäster läcker pianomusik med sång och ett härligt party i pianobaren. Innan festmåltiden serveras kan familjen, vänner och kollegor umgås och mingla till en behaglig bakgrund av klassisk musik, lättsam jazz eller blues.

Medan gästerna njuter av cocktails kan pianisten spela mjuk mingelmusik och skapa mysig stämning i vardagsrummet vid braskaminen eller ute i trädgården. Om du inte har något piano hemma kan jag ta med mig egen utrustning!

Om du planerar för ett kalas och vill att din fest ska vara unik och oförglömlig kan du hjälpas åt att sätta ihop en egen låtlista eller välja ett specifikt tema för din bjudning. Inget gynnar party mer än ett ljuvligt pianouppträdande i vardagsrummet!

Har ni för avsikt att arrangera en bjudning på en festvåning eller krog? Det kan vara en fin lösning att ha en pianist spelandes i rummet för att få gästerna på gott humör och skapa en underbar stämning. 

Stor fest

 

 

På en större fest, mottagning eller bankett med en tjusig festmåltid och flertal gäster kan pianisten bjuda på partymusik med piano och sång. Jag hjälper gärna med val av partymusik som passar för just ert firande.

Om ni önskar att hyra en flygel för en stor bankett eller ett exklusivt party kan jag hjälpa er med detta genom att förmedla kontakter till uthyrningsfirmor som jag samarbetar med.

Under en bankett och sofistikerad bjudning med fest och firande kan pianouppträdandet anpassas till era specifika behov. Det kan variera mellan mingelmusik till välkomstdrink, piano och sång under festmåltiden och upptempo partymusik senare på kvällen.

Jag är lyhörd för era önskemål angående musikval och har även förslag på olika temafest upplägg som kan förhöja upplevelsen och göra din fest minnesrik.

Kontakta mig gärna så berättar jag mer om piano och sång till fest!

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics