Cocktail-party med pianist 

Tänker du bjuda dina gäster på champagne och mousserande vin innan middagen serveras? Eller kanske behöver du levande pianomusik till välkomstdrink på din bjudning?  Boka en pianist till cocktailparty och mingel för att göra din mottagning till en elegant soaré!

Personalfest med cocktail pianist

Cocktail party med klassiska festliga cocktails, gäster klädda i smoking och cocktailklänning är en sofistikerad och elegant tillställning som passar fint till fest och middag. Pianomusik bidrar till en trivsam avslappnande stämning och ljuvligt socialt umgänge.

Medan gästerna minglar runt, konverserar och njuter av festliga drinkar och socialt umgänge spelar pianisten läcker klassisk musik, cocktail-klassiker som Tom Jones och Burt Bacharach eller lättsam jazz. Gästerna kan fokusera på trivsamma möten och ljuvliga samtal till fint klingande toner av Erik Satie, Frank Sinatra eller musiken från filmen Casablanca.

Du kan skräddarsy din egen sånglista med passande musik som ska framföras av pianisten under kvällen. Sång och piano kan bokas till cocktailparty som bakgrundsmusik även om det inte finns något piano i rummet. Jag hjälper gärna er att hitta smarta lösningar för cocktail party på hemmafest och tar med mig all nödvändig utrustning som digitalpiano och sånganläggning. 

Hur pianist med egen utrustning

Söker du en pianist till cocktailparty under en företagsevent? Alltfler företag väljer pianounderhållning som ger en extra krydda till personalfest eller mingel. Cocktailparty är en formell men samtidigt lättsam och festlig social tillställning. Det kan anordnas som en självständig mingel och fördrink eller som en del av en middag eller fest. Dessa tillställningar kan till fördel kompletteras med behaglig pianomusik i bakgrunden. 

Musiken främjar socialt umgänge. Klassisk musik låter sofistikerat och elegant och passar till formella företagsevents, mottagningar. Ljuvlig jazz förhöjer stämningen och skapar en positiv vibb i rummet. Pianisten spelar även välkända cocktailpiano favoriter som exempelvis Frank Sinatra, Dean Martin eller Tom Jones vilket bidrar till en avslappnad och inbjudande atmosfär under minglet på cocktailparty. Om man har för avsikt att ställa till med ett riktigt cocktailparty kan en klassisk flygel vara ett viktigt attribut. Planerar ni för ett lyxigt eller exklusivt företagsevent? Jag samarbetar gärna med flygeluthyrningsfirma för att hjälpa mina kunder att ordna ett förstaklassevent.

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics