Pianist till bröllop & vigsel 

Grattis till det stundande bröllopet! Planerar ni musik för den stora dagen? Om ni önskar en färgstark och minnesrik vigsel är det viktigt att välja rätt musik som är personlig och särpräglad. Det kan vara en fin lösning att boka en pianist som hjälper er med musik till ert bröllop. 

Minnen för livet

Musik till bröllop & vigsel är musiken som berör och skapar minnen för livet. Ända från den stunden då pianisten spelar sina första toner kan man känna hur hjärtan fylls med kärlek.

Bröllopsminglet är en viktig tillställning då musiken spelar stor roll för den skapar en mysig stämning och hjälper gäster att smälta ihop, umgås och njuta av det vackra firandet. Pianisten spelar och sjunger mjukt under minglet för att skapa en trevlig bakgrund för samvaron och umgänget. Musiken kan variera från elegant klassisk musik till lättsam jazz och pop.

Medan gästerna minglar runt har brudparet möjlighet att njuta av ögonblicket och lyssna till avkopplande stämningsfull musik. Under bröllopsfesten och bröllopsmiddagen är stämningen på topp. Kvällen bjuder på underhållning, gästernas tal, god mat och dryck med upptempo musik och glada sånger.

Från bröllopsmingel till bröllopsfest

Pianisten kan bidra till många glada ansikten i pianobaren med sing-alongs, piano karaoke, önskelåtar och livlig musik som jazz, blues, pop och rock-n-roll. Gästerna samlas runt piano och sjunger deras favoritlåtar. Musiken sätter fart på bröllopsfesten.

En viktig händelse under bröllopsfesten är parets första dans eller brudvals. Alla gästers uppmärksamhet riktas mot det vackra brudparet som svävar ut på dansgolvet till en elegant vals. Varför inte dansa till läcker pianomusik? Jag hjälper er gärna med musikval till brudvals och alla förberedelser kring detta. Till vigselceremonin är det viktigt att välja en solist som sjunger professionellt men också från hjärtat och framför musik som hjälper alla att få utlopp för känslorna. Bröllop och vigsel är kärlekens stora fest. Dagens alla ögonblick kommer att stanna kvar i minnet för livet. Kontakta gärna mig om ni planerar musik till ert bröllop och tänker boka en pianist, så hjälper jag er med den musikaliska delen av firandet!

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics