Solist till bröllop

När datumet för bröllopet är satt är det dags att tänka på musik till vigsel. Oavsett om ni gifter er i kyrkan, på ett slott, utomhus, på stranden eller i en äppellund, är det viktigt att det blir er drömmars plats och er favoritmusik. Önskar ni sång till vigselceremonin i kyrkan och söker en solist? En solist som kompar sig på piano kan vara en fin lösning. 

Piano och sång i kyrkan

Som solist har jag medverkat vid ett flertal kyrkliga vigselceremonier och kan försäkra om att sång och musik hjälper att ge utlopp för känslorna på den stora dagen.

Jag tar gärna kontakt med brudparet redan tidigt i planeringsprocessen för att hjälpa dem med låtval och hitta musikens plats i vigselordning. 

Många vill gå ifrån det traditionella låtvalet och önskar musik inom olika genrer som till exempel jazz eller rock. Tillsammans väljer vi det som ligger er varmt om hjärtat. Genrer kan variera mellan pop, rock, jazz, folkmusik, klassisk musik m. m. 

Upplägget under vigselceremonin i kyrkan kan se ut på följande sätt: välkomstmusik (innan välkomsttal), 1-2 sånger under ceremonin, utgångsmusik, bröllopsmarsch (utgångsmarsch, musik till uttåg). Ni som väljer att gifta er borgerligt kan utforma ert bröllop precis som ni vill. Jag möter era önskemål kring musikvalet och diskuterar gärna upplägget på musikprogrammet under vigseln.

Planering av musik till bröllopsceremonin

Jag tar gärna kontakt med brudparet, bröllopskoordinator, toastmaster och vigselförrättare för att ge individuell utformning till musikprogrammet under er vigsel. Man kan välja sånger från min repertoarlista eller skräddarsy sitt eget musikprogram.

Upplägget under borgerlig vigselceremonin kan se ut på följande sätt: ingångsmusik, ingångsmarsch (musik till intåg), 1-2 låtar under ceremonin, utgångsmusik eller bröllopsmarsch (utgångsmarsch, musik till uttåg). 

Musikförslag solist, pianist till bröllop & vigsel

 • Bridal Chorus, Wagner (ingångslåt)
 • För kärlekens skull (Ted Gärdestad)
 • Så skimrande var aldrig havet (Marie Fredriksson)
 • Av längtan till dig (Åsa Jinder)
 • Utan dina andetag (Kent)

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics