Pianist till bröllopsmiddag

Planerar ni för att anlita en pianist till er bröllop? Det kan vara en utmärkt lösning att boka pianist till bröllopsmiddag eller anordna pianobar med piano och sång där gästerna skulle bjudas på härlig blandning av musik. Ett underbart sätt att fira brudparet är att önska deras favoritmusik i pianobaren eller varför inte själv bidra med en sång eller flera! Pianisten med bred repertoar som omfattar flera olika genrer bjuder på sitt pianospel till allas glädje! 

Musik till bröllopsmiddag

Bröllopsmiddag är svårt att föreställa utan musik och levande musikuppträdande i pianobaren kan vara en riktig höjdare! Pianobar med en pianist som sjunger är för många en självklar lösning för att fylla i luckor mellan talen med välkända låtar och upptempo musik på piano och sång. Pianobar där gästerna kan få önska låtar passar utmärkt till bröllopsmiddagen då alla är på gott humör och njuter av fantastisk mat och alla fina ord som sägs under middagen.  Pianist bjuder på upptempo musik eller stämningsfull sång som ger lite guldkant till middagen och skapar positiv stämning.

Hyr en flygel med pianist

Önskar ni att bjuda era gäster på något extra? Hyr en riktig flygel för en äkta pianobar känsla! Jag har flera samarbeten med uthyrningsfirmor som hjälper gärna med det praktiska och ordnar flygel till lokalen. Pianobar med flygel ser fantastiskt fint ut och skapar flera minnesvärda stunder under kvällen.

Tänker ni ordna en klassisk pianobar med härlig stämning och en duktig pianist som bjuder på musik och sång? Kontakta mig för hjälp med planering av musik till bröllopsmiddag!

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics