Pianist till privat event

Som privat person kan man boka pianist till en tillställning och fest eller ceremoni som exempelvis bröllop, namngivning eller begravning. Bakgrundsmusiken hjälper att skapa stämning i rummet och bidrag till en trivsam atmosfär utan att störa. 

 

 

Mingelmusik

Mingelmusik kan låta i bakgrunden när människor samtalar och umgås med varandra. Pinist kan spela allt från lättsam klassisk musik till jazz eller populära favoriter. Musik till en privat fest, födelsedag eller jubileum kan vara mer upptempo. I sådana fall passar det med en pianobar-koncept då pianisten spelar ever-greens och gästerna samlas runt piano och sjunger till samt önskar sina favoriter. När ni anordnar en privat middag med familjen och gäster eller kollegor i samband med jubileum, brölllop eller en annan tillställning kan det passa med pianounderhållning. Musiken börjar mjukt och bidrar till en varm och behaglig stämning medan gästerna sätter sig vid middagsbordet och samtalar med varandra. Senare på kvällen kan pianisten övergå till upptempo musik och även spela enligt gästernas önskemål.

Temafest

Det är inte ovanligt att anordna en temafest när man vill bjuda sina gäster på något utöfer det vanliga. Temafest kan ha olika inriktning, exempelvis 70-tals fest eller The Great Gatsby. Möjligheterna är många och pianisten diskuterar gärna olika upplägg och musikval inför festen.

Vigselceremoni & Dop

När bröllop eller dop anordnas i kyrkan kan man boka en solist som sjunger de utvalda låtarna till sitt eget pianokomp.

Pianisten med bred repertoar spelar gärna den musik som ni väljer till er ceremoni. Vid borgerlig ceremoni kan pianisten vara flexibel och komma med sin egen utrustning till den plats där ceremonin ska anprdnas. Det är inte ovanligt med bröllop ute på stranden eller namngivningsfest hemme.

Begravning & minnesstund

Under begravning och minnesttund har musiken en särskild betydelse. I kapellet eller i kyrkan kan begravningsmusik bestå av både instrumentalmusik och piano med sång. Den musik som väljs med hjälp av familjen kan inkludera allt från klassisk musik till populära låtar.

Minnesstund är en tillställning då bakgrundsmusik kan användas för att hjälpa familjen igenom den tunga stunden. Pianisten kan bidra med mjuk bakgrundsmusik med eller utan sång. 

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics