Pianist till restaurang, kafé & bar

Ska du arrangera ett event på en restaurang, kafé eller bar? Vill du boka pianist till en lunch tillställning, middag med kollegor eller kanske ordna lite klassisk musik till kaffe, afternoon tea eller fika? Piano är ett hjärtligt, mångsidigt instrument. Därför passar musikunderhållning med pianist till mat och dryck på såväl stora som små events.

Pianomusik för matgäster

Många matgäster uppskattar när en duktig pianist spelar deras favoritmusik medan de njuter av en god middag eller umgås i baren med en festlig drink i handen.

På dagtid vid lunch kan pianist förfina ett arbetsmöte. Lite jazz eller mysig klassisk musik passar utmärkt till en eftermiddagskaffe, högtidlig afternoon tea med kollegor eller lyxfika hemma i vardagsrummet på födelsedagen. En pianist kan bokas till större events på en festvåning eller bar såväl som återkommande mindre events på en restaurang eller kafé som exempelvis middag, brunch, drink, lunch eller kaffe.Om du tänker samla dina nära och kära på ett födelsedagskalas hemma  eller middag på en restaurang kan man boka pianist som spelar klassisk musik eller mysig stämningsfull jazz till middag eller kaffe. Medan gästerna umgås och samtalar strömer musiken vackert och skapar en härlig mysig bakgrund för behagligt umgänge. Man kan boka pianist till kaffe eller afternoon tea med flertal gäster på en lyxhotell eller på en liten mysig fika mitt i stan.

Tillsammans ordnar vi härlig live musik och mysig stämning - kontakta mig för att boka pianist till event på restaurang, kafé eller bar!

Pianobar med önskelåtar

Om du ordnar en fest, en fördrink eller ett event i en bar kan pianisten spela dina favoritlåtar och skapa en oförglömlig kväll för dina gäster. Planerar du ett event på restaurang eller bar och söker en pianist? Jag hjälper gärna med musik till kaffe eller middag, fördrink eller fika med vänner. Jag har bokats som pianist och sångerska på sådana restauranger och barer som Kasai, Sjö och Land, Grill, Berns, Spegelsalen på Grand Hotel, Musikaliska, Scandic, Blue Charm, Operakällaren, Hotel Lydmar, Pianobaren på Silja Galaxy m.m. 

Musikförslag piano & sång till restaurang, kafé, bar:

 • Piano man (Billy Joel)
 • Your Song, Crocodile Rock (Elton John)
 • Let It Be (Beatles)
 • Bohemian Rhapsody (Queen)
 • What A Wonderful World (Louis Armstrong)
 • Don't Stop Believing (Journey)

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics