Barpianist i Stockholm

Söker du en barpianist med bred repertoar? Planerar du för ett företagsevent som exempelvis teambuildning eller tänker du ordna en fest hemma med gäster av blandade åldrar och musiksmaker? Om socialt umgänge är i fokus kan pianobar vara något för dig! Professionell barpianist har en bred repertoar, god scenvana och snabbt sätter fart på kvällen!

Pianobar för människor samman

Pianobar är en form av underhållning med en barpianist, dvs en pianist som sjunger till sitt eget komp. Det passar utmärkt för stora eller små sällskap med människor som möjligtvis träffats för första gången. Pianobar är i första hand en social tillställning med umgänget i fokus som för samman människor med hjälp av musik.

Om du tänker att anordna ett event och söker musikunderhållning som lämnar plats för samtal, samvaro och socialt umgänge - utan tvivel är pianobar & barpianist ett bra alternativ. En barpianist känner av gästernas musiksmak och anpassar sin bred repertoar för att bjuda på spännande musikupplevelser. Stämningen i pianobaren är oftast informell, avslappnad och behaglig. Gästerna hänger runt pianot och önskar deras favoritmusik. Barpianisten skapar en ljuvlig bakgrund medan folk minglar runt, umgås och nynnar på välbekanta melodier med en drink i handen. Så kan ett klassiskt pianobar-upplägg se ut: ett rum med flygel där gäster samlas runt pianot, önskar låtar och sjunger med. Barpianisten skapar en opretentiös atmosfär och börjar sitt framträdande med lättsam bakgrundsmusik för att senare på kvällen öka farten med upptempo musik och bjuda på många härliga sing-along stunder. Barpianisten spelar ofta pianobar klassiker som Elton John, Billy Joel, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis men även välkända senaste poplåtar på svenska och engelska samt önskelåtar från gästerna. 

Pianobar hemma och på kontoret

Pianobar kan ordnas var som helst: hemma i vardagsrummet, ute i trädgården, på kontoret, på en partybåt eller i en festlokal. All utrustning och digitalpiano kan medtas om det behövs. Om du planerar ett företagsevent och önskar anordna en pianobar med en riktig flygel kan jag gärna hjälpa dig med detta. Jag samarbetar ofta med flygel uthyrningsfirma och kan förmedla kontakterna för att ni ska få all information ni behöver. Barpianist imponerar ofta med sin bred repertoar som innehåller flera hundra låtar från olika årtionden och musikstilar, även på olika språk. Man kan välja musik från repertoaren men det går utmärkt även att skräddarsy sin egen låtlista. 

Musikförslag pianobar  

 • Piano man (Billy Joel)
 • Your Song, Crocodile Rock (Elton John)
 • Let It Be (Beatles)
 • Bohemian Rhapsody (Queen)
 • Memory (Barbara Streisand)
 • My Heart Will Go On (Celine Dion)
 • What A Wonderful World (Louis Armstrong)
 • Don't Stop Believing (Journey)

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics