Pianist till mingel

Mingel kan ta olika former och utformas på flertal olika sätt. Att mingla till vackert klingande pianomusik är en fin lösning och brukar uppskattas av de inbjudna. Pianomusik under fördrink eller cocktail hour tilltalar de flesta och bidrar till många glada ansikten i rummet. Mingelmusik är bakgrundsmusik vars mening är att skapa en trevlig bakgrund för samtal och möten utan att överrösta eller störa. 

Företagsmingel med musik

Företagsmingel med mingelmusik, piano och sång gynnar kontaktskapande, trivsamt umgänge och angenäm samvaro. Pianisten spelar upprymd upptempo musik, elegant klassisk musik eller mysiga jazzlåtar för att skapa en varm inbjudande stämning med sitt framträdande medan gästerna njuter av cocktails, minglar runt och samtalar med varandra. Om ni minglar på kontoret kan jag erbjuda en portabel pianobar lösning - ett digitalpiano som inte tar mycket plats och passar in i de flesta lokaler. För större sammankomster kan det vara ett alternativ att hyra in en flygel för elegant och exklusiv upplevelse. Mingel, cocktail hour eller fördrink kan även vara en fantastisk lösning som ett välkomnande till konferens eller kongress. Pianist som framträder mingelmusik eller loungemusik kan anlitas för att öppna ett stort event som exempelvis årsmöte, företagsjubileum, produktlansering eller gala middag. Det går även utmärkt att boka piano med sång eller en klassisk pianobar. 

Fördrink eller beffé 

Tänker du bjuda dina gäster på champagne innan middagen serveras? Eller kanske behöver du lounge pianomusik till en elegant tillställning som afternoon tea? Boka pianist till fördrink, välkomstdrink, mingel eller buffé för att göra din mottagning till något utöver det vanliga! Pianist kan även bokas till mingel och fördrink på bröllop innan bröllopsmiddagen för att ge gästerna möjlighet att möta varandra, samtala och njuta av cocktails. Mingel och cocktail hour kan även vara en del av en temafest med pianist som exempelvis 50-talsfest, cocktail party, sing-along, karaoke eller andra spännande, kreativa och oväntade lösningar! Pianisten han en bred repertoar och framför musiken i olika genrer inom pop, rock, jazz, klassiskt. Såklart finns det alltid utrymme för kreativitet och inspiration! Kontakta mig om ni önskar att boka en pianist till företagsmingel eller privat tillställning jag hjälper gärna med förslag på olika upplägg som passar just er! 

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics