Pianist till konferens

Planerar ni ett stort möte eller har för uppdrag att arrangera en konferens? Genom att hyra en professionell pianist med bred repertoar kan man skapa den musikalisk bakgrund som behövs för att hjälpa människor möta varandra. 

 

Välkomst & mingel

Oavsett om vad dina önskemål är när det gäller musikprogram - om det är lätt pianomusik som välkomst på morgonen eller sofistikerad jazz på kvällen under middagen ser jag till att tillgodose dina behov när det gäller musik till konferens. Jag har arbetat som pianist och sångerska på konferens i konferensanläggningar i Stockholm som Münchenbryggeriet Event & Konferens, Stockholm Waterfront, Musikaliska, Berns,  Wennergren Center, Medelhavsmuseet, Clarion, Lydmar Hotel, m. m. med kunder som BMW, Folksam, Eriksson, MANNHEIMER SWARTLING, Stockholm Livsmedelshandlareförening, Hugo Boss, Norges Ambassad.

Mina insatser har varierat från att spela på morgonen och välkomna gästerna som anländer till konferens med trevlig pianomusik till mingel och konferensmiddag. Jag har även medverkat i på flerdagarskonferens, kongress och sammankomst runtom i hela Sverige såväl som minikonferens, endagskonferens i Stockholm. Ifrån min erfarenhet gynnar musikuppträdanden social samvaro och bidrar till många glada ansikten.

Ni kan välja mellan klassisk musik, lätt lounge jazz med piano och sång eller elegant pianobar. Många önskar att boka bakgrundsmusik till mingel eller cocktails och mer upprymd popmusik till middag med piano och sång. Önskar ni piano och sång till middag eller konferensavslutning?

Middag med pianobar

En pianist som sjunger i en pianobar kan vara en praktisk lösning som passar just för er. Kommer ni anordna ett temamöte eller temafest - jag har förslag på upplägg, klädsel och musik och hjälper gärna er att välja ett tema som går ihop med piano underhållningen enligt era personliga behov. 

Ni kanske behöver ha en flygel för att bjuda gästerna på det lilla extra och skapa en känsla av exklusivitet? Jag samarbetar gärna med uthyrningsfirma och hjälper er att komma i kontakt med en  leverantör för att hyra flygel till era lokaler och skapa en vacker stämningsfull miljö under en konferens. 

Musik och sång i bakgrunden

Välj ett eller flera alternativ när du bokar pianist till konferens: Pianist till konferens på morgonen när gästerna anländer - lättsam pianomusik; Pianist till konferens mingel på eftermiddagen - bakgrundsmusik med eller utan sång; Pianist till konferensmiddag på kvällen - elegant pianomusik; Pianobar till konferensavslutning - upprymd musik, piano och sång. Kontakta mig om ni behöver hjälp med pianomusik till konferens, praktiska detaljer, musikval eller uthyrning av en exklusiv flygel.

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics