Pianist till hotell

Piano och hotellmiljö klinger väl samman. Där trevliga möten händer finns det alltid plats för pianomusik.

Pianisten i hotell-lobbyn kan välkomna hotellgäster och skapa en mjuk bakgrund och trevlig atmosfär i pianobaren medan gästerna möter varandra och njuter av cocktails. Olika alternativ kan passa olika typer av tillställningar på en hotellanläggning. 

Mingel i hotellbaren

För en mingel i hotellbaren - hyr en pianist som sjunger loungemusik eller jazz och skapar vänlig miljö som lockar en att sätta sig vid baren och gynna sig med en drink. För att skapa en trevlig stämning i hotell lobbyn och den klassiska hotell lounge känsla boka en klassisk pianist eller en jazz pianist. Pianisten som spelar soft bakgrundsmusik kommer att försköna atmosfären och få gästerna känna sig välkomna till hotellet. Utseende är viktigt - imponera gäster med en tjusig flygel i hotellobbyn - ett vackert instrument som symboliserar elegans och exklusivitet. Jag hjälper gärna er att komma i kontakt med en uthyrningsfirma eller pianoleverantör för att hyra en flygel till events på hotell.

Pianobar på kvällen

För kvällens underhållning i hotellbaren kan man boka en pianobar artist som kombinerar pianospel och sång. Den typen av underhållning passar för en opretentiös samvaro, samtal, möten och upprymd stämning. Pianisten spelar glad musik som tilltalar många gäster, tar emot önskemål och skapar en trevlig minnesfull stund i pianobaren. Planerar ni event på hotell eller levande musikframträdande på hotellbaren? Boka en erfaren pianist med stor repertoar från gamla hits till modern musik för få alla gäster känna sig välkomna. Kontakta mig för en snabb affär och förslag på upplägg för piano underhållning på hotell!

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics