Pianist till galleria, köpcentrum & butik

Söker du en professionell artist som kan erbjuda besökare på galleria och köpcentrum en unik upplevelse? Du kanske vill locka besökarnas uppmärksamhet eller skapa en lugn avslappnande miljö där man kan ladda upp inför en spännande shoppingupplevelse? En erfaren pianist med god scenvana och bred repertoar kan vara en artist som passar dig!

Shopping till musik

Shopping är ett spännande äventyr som kan kräva mycket energi. Därför kan det vara skönt för besökare på en galleria att koppla av och njuta en stund med en pianist som skapar en behaglig stämning med musik. Pianist är en typ av artist som alltid anpassar sitt uppträdande till gästernas önskemål. En grupp ungdomar kan tycka att det är spännande med poplåtar i klassisk tappning medan en barnfamilj kan pianisten bjuda på Disneymusik. Det är alltid spännande att få se hur musiken skapas i stunden. Besökare på köpcentrum brukar tycka om att vara med när en pianist spelar något de känner igen. Att boka en pianist eller artist till shoppingcentrum och galleria är ett koncept som kan ta olika former och utvecklas i flera riktningar. Oavsett hur man väljer att lägga upp det blir en sådan musiksatsning uppskattad av besökarna. Jag vidgar perspektivet på pianounderhållning till köpcentrum. 

Ett alternativ är att pianist uppträder bakgrundsmusik och skapar trivsam stämning och avslappnande miljö där besökarna kan njuta av stunden till läcker klassisk musik, lättsam jazz eller musikalfavoriter.  Ett annat koncept är att skapa ett minnesvärd ögonblick och locka besökarnas uppmärksamhet med en spännande upplevelse -  till exempel en pianist som bjuder på en dynamisk underhållning med piano och sång. Artisten då är mer framåt och uppträder för publiken som älskar modern musik från pop till soul och hip-hop. Flera olika koncept finns att erbjuda, jag hjälper er gärna att välja det som passar just ert event på galleria eller köpcentrum! Söker du en artist till event i din butik för kunder eller medarbetare? Oavsett om det är en kundevent eller lansering av en ny produkt kan en pianist som sjunger vara en passande artist för er! Musikupplevelser skapar många minnesvärda stunder för era besökare.

Loungemusik i gallerian

En pianist kan bjuda gästerna i butiken på en välkänd poplåt på piano och sång eller ett stämningsfullt klassiskt pianostycke, eller varför inte lite jazz &  blues! Många besökare lockas av vacker musik och kommer in i butiken för att lyssna lite eller byta ett par ord med artisten. Spännande musikupplevelser på galleria eller köpcentrum är en av de tjänster jag erbjuder som pianist och artist.

Jag har medverkat i många lyckade events på köpcentrumen och gallerior i Stockholm som exempelvis Hugo Boss’ ny doft lansering i Mall of Scandinavia, Unexpected Shopping event i Täby Centrum, Julshopping dagar i Mörby Centrum m. m. Jag hjälper gärna er med det praktiska och ordnar ett ljudsystem och digitalpiano om så önskas. Om ni vill bjuda era besökare på en extraordinär upplevelse och lyxa till eventet med en riktig flygel får ni givetvis hjälp med detta. Jag samarbetar gärna med en leverantör som tar hand om flygel- och pianouthyrning. Möjligheterna är många! Kontakta mig för en snabb prisoffert eller för att boka pianist/artist till galleria, köpcentrum eller butik!

Musikförslag piano & sång till galleria

 • Gymnopedie (Erik Satie)
 •  Clair De Lune (Debussy)
 • Ballade Pour Adeline (Richard Clayderman)
 • Girl From Ipanema (Tom Jobim)
 • Summer Time (Gershwin)
 • Can You Feel The Love Tonight (Elton John)

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics