Pianist & sångerska till företagsfest

Söker ni pianist till firmafest? Boka en pianist för trevligt umgänge till härlig levande musik! Oavsett om du ordnar en stor företagsfest, mottagning, bankett, party, kalas, exklusivt event, kick off eller en opretentiös after work för era medarbetare - kan pianobar med piano och sång vara en riktig höjdare för festen.

Företagsfest med levande musik

Företagsfest med levande musik kan gestalta sig på olika sätt under kvällens gång och beroende på era önskemål. Festen kan börja med att pianisten spelar ljuvlig klassisk musik medan de inbjudna anländer, samtalar med varandra och njuter av fördrink eller välkomstdrink. En professionell pianist och sångerska lyhörd till era önskemål och behov kan skräddarsy musikunderhållning för en unik och oförglömlig personalfest. När företagsfest sätter igång kan man behöva soft pianomusik som skapar en behaglig grund för gästernas umgänge och samtal. Om ni planerar en festmåltid, middag, bankett eller buffée under företagsfesten kan pianisten fortsätta spela lättsam musik på piano och sång när maten serveras. 

Efter middagen när alla är på partyhumör passar det utmärkt med munter upptempo musik i pianobaren som får stämningen att stanna på topp och behåller positiv glad atmosfär med många leenden, party, sing alongs och goda minnen att ta med sig hem.

Pianobar på kontoret

 Att ordna en riktig piano bar är en lösning för många som vill bjuda sina kollegor eller kunder på en trevlig kväll med musik. Pianounderhållning och levande musik skapar en otroligt positiv vibb i rummet under bankett, mottagning eller party. Gäster samlas gärna runt pianot för att önska låtar och nynna på välbekanta melodier. 

Varför inte sätta ett tema på festen? Med mat, musik och aktiviteter som passar temat blir det en företagsfest lite utöver det vanliga. För kontorslokaler och små sällskap passar en lösning med portabel pianobar och ljudsystem som pianisten kan ta med sig. Om ni anordnar företagsfest och event av en stor skala i en festlokal med scen eller utan kan det vara ett alternativ att hyra en fin äkta flygel. Jag hjälper er gärna att hitta rätt leverantör som ordnar uthyrningen. Kontakta mig gärna så berättar jag mer eller skicka förfråga för en snabb offert!

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics