Pianist till företagsevent

Om man tänker anordna ett event på stort eller litet företag och bjuda sina medarbetare eller kunder på mingel, sofistikerad afton, cocktail hour, fördrink, middag eller fest kan man boka professionell pianist för företagsevent med elegant känsla och trevlig stämning. Pianounderhållning kan bokas till företagsevents av olika slag.

 

Event på företag – Hyr en flygel

Oavsett om ni anordnar en liten mysig sammankomst på kontoret eller en galamiddag - en pianist erbjuder den klassiska mingel underhållningen som passar utmärkt till sådana evenemang. Även om ni ska enbart ha ett fåtal inbjudna på ert företagsevent kan pianomusik förfina samvaron. Boka pianist till event – från kundmöte eller mingel för medarbetare till ett stort event för att fira lansering av produkt eller företagsjubileum. 

Många väljer att hyra en stor flygel för att bjuda sina kunder eller medarbetare på något extra och ordna en elegant piano kväll med exklusiv känsla. Jag kan ta med mig all nödvändig utrustning och digitalpiano för att ordna en mini-pianobar på ert kontor.

Pianist med egen utrustning

Funderar ni på att ha levande musik till företagsfest, kundmöte eller event? Jag kommer gärna med förslag till möjliga upplägg som kan passa just er. Man kan välja att boka pianist eller piano med sång som bakgrundsmusik till företagsmingel, middag, cocktail hour på företaget, afterwork, kundmöte eller ett annat event. Om ni önskar kan jag även hjälpa er att sätta ett tema för eventet och ordna en temafest med piano som exempelvis Gatsby Fest, cocktail party, 50-talsfest, pianobar m.m. Hemtrevlig stämning som skapas av levande musik och sång skapar en soft bakgrund för samtal och umgänge.  Jag hjälper er gärna att komma i kontakt med en leverantör som sköter pianouthyrning för stora events. Kontakta mig för att skräddarsy ett program med pianomusik till företagsevent som skapar många goda minnen och lämnar utrymme för samtal och möte!

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics