bröllop, pianist till vigsel

Pianist till bröllop & vigsel 

Grattis till det stundande bröllopet! Planerar ni musik för den stora dagen? Om ni önskar en färgstark och minnesrik vigsel är det viktigt att välja rätt musik som är personlig och särpräglad. Det kan vara en fin lösning att boka en pianist som hjälper er med musik till ert bröllop. 

Solist till bröllop

När datumet för bröllopet är satt är det dags att tänka på musik till vigsel. Oavsett om ni gifter er i kyrkan, på ett slott, utomhus, på stranden eller i en äppellund, är det viktigt att det blir er drömmars plats och er favoritmusik. Önskar ni sång till vigselceremonin i kyrkan och söker en solist? En solist som kompar sig på piano kan vara en fin lösning. 

Pianist till bröllopsmingel

Planerar ni att boka en pianist till bröllopsmingel, fördrink eller välkomstdrink efter vigselceremonin? Jag hjälper gärna er med stämningsfull musik på piano och sång om ni önskar förgylla kvällen med musik. Bröllopsmingel brukar hållas efter vigselceremonin. 

Pianist till bröllopsmiddag

Planerar ni för att anlita en pianist till er bröllop? Det kan vara en utmärkt lösning att boka pianist till bröllopsmiddag eller anordna pianobar med piano och sång där gästerna skulle bjudas på härlig blandning av musik. Ett underbart sätt att fira brudparet är att önska deras favoritmusik i pianobaren eller varför inte själv bidra med en sång eller flera! Pianisten med bred repertoar som omfattar flera olika genrer bjuder på sitt pianospel till allas glädje! 

Pianist till brudvals & första dans

Tänker ni överraska era gäster med en elegant och romantisk första dans till piano och söker en pianist som spelar till brudvalsen? Att dansa till levande musik är en oförglömlig upplevelse både för er och för era gäster. Musik och dans kommer att skapa ett fantastiskt minne för livet. Pianisten n bidra med vacker musik till er första dans på bröllop. 

Pianist till bröllopsfest

Bröllopsfest är utan tvivel dagens höjdpunkt som kan förgyllas med levande musik. Funderar ni på att välja pianobar som kvällens underhållning? En duktig pianist med bred repertoar kan förhöja stämningen på festen med upptempo musik, önskelåtar och välkända partylåtar i pianobaren. Pianisten hjälper er gärna med att skräddarsy pianobar underhållning så att den passar just er bröllopsfest och gör kvällen oförglömlig.

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics