Pianist till event i Stockholm

Planerar du ett event i Stockholm och önskar anlita en pianist? Mitt uppdrag är att erbjuda en musikupplevelse som går ton i ton med era önskemål och skapar positiv stämning och minnesvärt event. 

bröllop, pianist till vigsel

Pianist till bröllop & vigsel 

Grattis till det stundande bröllopet! Planerar ni musik för den stora dagen? Om ni önskar en färgstark och minnesrik vigsel är det viktigt att välja rätt musik som är personlig och särpräglad. Det kan vara en fin lösning att boka en pianist som hjälper er med musik till ert bröllop

piano mingel, pianist, upright piano

Pianist till mingel

Mingel kan ta olika former och utformas på flertal olika sätt. Att mingla till vackert klingande pianomusik är en fin lösning och brukar uppskattas av de inbjudna. Pianomusik under fördrink eller cocktail hour tilltalar de flesta och bidrar till många glada ansikten i rummet. Mingelmusik är bakgrundsmusik vars mening är att skapa en trevlig bakgrund för samtal och möten utan att överrösta eller störa. 

dop, namngivning, pianist

Pianist till dop & namngivning 

Planerar ni en namngivningsceremoni, namngivningsfest eller dopgudstjänst? Dop och namngivning är oerhört betydelsefulla händelser i varje familj, med nära vänner, eviga löften, ljuständning, vackra dikter och såklart - känslomässig musik. Vilken musik till ceremonin ni väljer att ha är väldigt individuellt beroende på vad som passar barnet och era önskemål. 

cocktail pianist, fest

Pianist till fest

Det finns alltid anledning att fira - jag hjälper till att krydda festen med pianomusik och sång! Har du ett festligt evenemang på gång och behöver planera för musik och underhållning? Det finns ett mångfald scenarier på hur din fest kan utformas. Pianomusik och sång till piano är ett stämningsskapande inslag som kan försköna din högtid eller bjudning. 

Få offert

Skicka din förfråga till oss om du planerar ett event och funderar att anlita pianist eller anordna pianobar. Vi hör av oss inom 24 timmar med ett prisförslåg.

Namn*
Efternamn*
E-mail*
Telefon
+46

  Vad vill du boka?

  Pianist till event privat
  Pianist till event företag
  Välj event
  Annat
  Datum*När?
  Plats*
  Tid
  Hur vill du bli kontaktad?*
  E-mail
  Telefon
  Utrustning*
  Ta med eget piano
  Det finns piano på plats
  Vet ej
  Meddelande
  Skicka

   

   

   

   
  Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
  Web Analytics