View all Posts
Ackordspel

Ackordspel & pianokomp  Vill du bli bättre på piano med fokus på din favoritmusik och den genre som ligger dig varmast om hjärtat? Du lär dig de pianotekniker som ger dig frihet att utvecklas i olika genrer.

Jazzpiano

Jazzpiano kurs  Vill du lära dig spela jazz, blues och improvisation på piano? Då är den här grundkursen något för dig! 

Piano och Sång

Piano och Sång Är du sångare och nybörjare på piano eller spelar lite piano men vill bättre? Om du är intresserad av sång och är förtjust i piano så är den här kursen definitivt något för dig! 

Improvisation på piano

Improvisation för nybörjare Vill du lära dig spela piano men är osäker var man ska börja? Grundkurs i improvisation på piano för nybörjare är för dig som vill uppleva friheten i pianospel och...

Musikteori

  Musikteori  Är du musikintresserad, skriver egen musik eller vill få bättre förståelse av musik i teori och praktik? Då är den här kursen i musikteori med inslag av praktiskt...

Pianoteknik

Grundkurs i pianoteknik  Vill du utveckla snabbhet och styrka på piano eller lära dig rätt pianoteknik som nybörjare? Då är den här kursen baserad på den ryska pianoteknik skolans metod är något för...

Jazzensemble

Jazzensemble Vill du spela eller sjunga i jazzgrupp och improvisera på jazz och blues? Den här kursen i jazzensemble för nybörjare är till dig som vill lära sig spela jazz i ensemble.

Datorspelsmusik

Pianokurs i datorspelsmusik Är du intresserad av att lära dig spela musik från datorspel, arkadspel eller TV-spel? Då är pianokurs i datorspelsmusik något för dig.

 

Pianokurser i Stockholm

Vill du fördjupa dig i piano eller är du nybörjare som är spelsugen och nyfiken? Gå en pianokurs! Jag erbjuder grundkurser och fördjupningskurser i piano som passar för ungdomar och vuxna. 

 

 

Pianokurs individuellt eller i grupp

Pianokurs är ett utmärkt alternativ för dig som gillar samspel och får glädje av att spela i grupp eller fokusera på ett specifikt moment.

Det kan passa dig som vill utvecklas på piano inom ett visst område som till exempel teknik, notläsning eller ackordspel. Pianokurs i grupp är en spännande möjlighet att uppleva glädjen i samspel med andra och dynamisk och energifylld musikskapande.

Att gå en pianokurs kan bli en fantastiskt lärorik erfarenhet i och med att man delar med sig av sina erfarenheter för som bekant – delad glädje är dubbel glädje!

Inga förkunskaper krävs

 För att gå en grundkurs i piano krävs inga förkunskaper, både vuxna och barn är välkomna! Grundkurs i piano riktar sig mot dig som vill få grundläggande färdigheter i piano i olika områden som till exempel ackordspel, musikteori eller teknik.

Pianokurser som jag erbjuder ger dig en primär uppfattning om musikskapande på piano och grundkunskaper i musikteori.

Pianokurs för nybörjare, vuxna & barn

Pianokurs för nybörjare handleds av pianolärare på ett lekfullt sätt med fokus på samspel och individuell utveckling. Metoden som tillämpas i vägledning är blandning av gehörsspel, improvisation och den klassiska traditionella metoden.

Grundkurs i piano

Grundkurs i piano kan vara förberedande för dig som vill fortsätta med att fördjupa dig på piano inom olika områden genom att gå en av mina fördjupningskurser som till exempel jazzpiano, pianoteknik, pianokomp för sångare, pianocover kurs eller datorspelsmusik på piano.

Fortsättningskurs i piano

Fördjupningskurs i piano är för dig som redan har vissa kunskaper och vill spela mer, alternativt för dig som vill fördjupa dig inom en viss genre, t ex jazz eller pianocover.

Att gå en pianokurs kan även hjälpa dig som har luckor i exempelvis pianoteknik eller musikteori och vill fördjupa dig inom just de områden.

Fördjupningskurs i piano handleds av en pianolärare och passar för vuxna och barn. Du får vägledning i de ämnen som är intressanta för dig och får en chans att både spela med de andra och få individuellt anpassade instruktioner.

Fördjupningskurs i piano

Att gå en fördjupningskurs i piano innebär att spela i små grupper om 2-3 personer i samma ålder och samma fördjupningsämne. 

Är du nyfiken på en grundkurs eller fördjupningskurs i piano? VIll du komma igång med piano och intresserad av grupplektioner? Kontakta mig så berättar jag mer om pianokurser för nybörjare, vuxna & barn. Undervisning sker individuellt eller i små grupper om 2-3 elever 

  

Intresseanmälan pianokurser

Fyll i fälten nedan för att göra en intresseanmälan. Vi kommer sedan att kontakta dig så snart som möjligt med mer info och även ett förslag på en tid.

Namn*
E-postadress*
Vilken kurs är du intresserad att gå?Du kan välja fler alternativ
Ackordspel
Jazz piano
Piano & sång
Pianoteknik
Datorspelsmusik
Improvisation
Piano cover
Musikteori
Jazzensemble
Meddelande
Skicka

 

 

 

 
Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
Web Analytics