Pianolektioner i Stockholm

För dig som är intresserad av pianolektioner men inte har några förkunskaper utan är helt nybörjare kan det vara bra alternativ att börja spela med en privat pianolärare. 

En privatlärare hjälper dig att utvecklas i rätt riktning utan att tappa lust och motivation. Jag erbjuder privatlektioner i Stockholm för nybörjare vuxna och barn oavsett nivå och ålder. Enskilda lektioner kan vara en passande lösning både för dig som vill snabbt se framsteg och för dig som hellre vill ta det lugnt och känna efter. Både vuxna och barn är välkomna på mina privatlektioner, det finns ingen åldersgräns. Barn i tidiga åldrar, från 4 år får gärna börja med enskilda pianolektioner hos mig. 

Din nivå kan variera från nybörjare till avancerad. Jag har undervisat vuxna elever som var yrkesmusiker eller sångare såväl de som inte hade några förkunskaper alls. Så länge du vill bli bättre på piano, hitta motivation eller uppleva spelglädje vill jag gärna hjälpa dig att uppnå ditt mål! 

Är du intresserad av att boka enskilda pianolektioner eller har frågor om upplägg på privatlektioner? Hör av dig så berättar jag mer om min undervisning. Verksam musiker & pianolärare

Konsten att vara en skicklig pianolärare och inspirera studenter i individuell undervisning är oupplösligt kopplad till lärarens kompetens som professionell musiker. I min roll som pianolärare har jag god hjälp av mina kunskaper och färdigheter som aktiv pianist medan jag får lektioner och inspiration från mina elever i mitt yrkesliv som professionell pianist.

Som pianolärare strävar jag alltid efter att hålla en hög standard för min undervisning. För individuella pianolektioner använder jag ett modernt tillvägagångssätt baserat på en blandning av klassisk tradition, auditivbaserad metod och användning av digitala medel som digitala pedagogiska plattformar, appar, inspelningsprogram, musikskrivningsprogram etc. Individuella pianolektioner för båda vuxna och barn är strukturerade på ett sådant sätt att innehållet anpassas till dina behov.

 

 

Vill du lära dig spela piano och letar efter en pianolärare i Stockholm?

Jag är en pianist utbildad på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm med gedigen erfarenhet inom pianoläraryrket. Min största prioritet är att erbjuda hög kvalitet på pianolektioner och kurser för både vuxna och barn.

Intresseanmälan pianokurser

Fyll i fälten nedan för att göra en intresseanmälan. Vi kommer sedan att kontakta dig så snart som möjligt med mer info och även ett förslag på en tid.

Namn*
E-postadress*
Vilken kurs är du intresserad att gå?Du kan välja fler alternativ
Ackordspel
Jazz piano
Piano & sång
Pianoteknik
Datorspelsmusik
Improvisation
Piano cover
Musikteori
Jazzensemble
Meddelande
Skicka

 

 

 

 
Copyright © 2023 Pianist Stockholm. Alla rättigheter förbehållna.
Web Analytics